Дом за стари хора "Лилия"

Мисията ни е

ГРИЖА ЗА БЛИЗКИТЕ ВИ

Дом за стари хора "Лилия"

Дом за Възрастни хора „Лилия“ e лицензиран от Агенция за качество на социалните услуги  за Предоставяне на  социалната услуга „Резидентна Грижа“ за Целева група „Възрастни хора в надтрудоспособна възраст“.  Домът покрива всички стандарти и изисквания. Сградата е газифицирана, има монтирана външна топлоизолация и  ПВЦ дограма, осигуряващи уют и топлина през зимните месеци, както и прохлада през летните.

На разположение на настанените в дом „Лилия“ има обширен двор, който през топлите месеци се превръща в красива „цветна градина“ предлагаща възможност за почивка на открито и приятни разговори. Там домуващите могат да се занимават дори и с градинарство.

Домът разполага с 10 спални помещения, част от които със собствен санитарен възел. На разположение на всички възрастни хора живущи в дома има голяма, слънчева всекидневна и трапезария , които са събирателен център за всички на по чаша ароматен чай, приятелска раздумка или пък за любимия сериал по телевизията.

Грижата в Дом "Лилия"

Дом за Възрастни хора Лилия е място различно от останали домове за стари хора. Тук е място, на което ще обърнем внимание и ще се грижим за вашите близки.

За всички настанени възрастни хора в Дом „Лилия“ се грижи екип от хора, с дългогодишен опит. Грижата е денонощна.

Поддържането на високо ниво на хигиена и чистота както за всеки индивидуално, така и в цялата сграда е приоритет и не се правят никакви компромиси.

Медицинските лица в дома следят и се грижат за приемането на индивидуални медикаменти съгласно тяхното предписание за всеки домуващ по определен график на седмична база.

Дом за възрастни хора  „Лилия“ има посещения от общопрактикуващ лекар, който прави прегледи и осъществява необходимото медицинско наблюдение.

Екипът на Дом "Лилия"

24 часова грижа за възрастни хора

Екипът на Дом за възрастни хора „Лилия“ е съставен от професионалисти в областта. Към него има и санитари, които са на разположение 24 часа в денонощието и с радост биха обгрижили вашите близки. 

Част от екипа в продължение на 6 години  е и общо практикуващ лекар, който следи здравословния статус на всички домуващи. 

Дом за Възрастни хора „Лилия“ e лицензиран от Агенция за качество на социалните услуги  за Предоставяне на  социалната услуга „Резидентна Грижа“ за Целева група „Възрастни хора в надтрудоспособна възраст“