Дом за Възрастни хора "Лилия"

Допълнителни мерки за безопасност на домуващите

Допълнителни мерки за безопасност на домуващите

За да подсигурим високо ниво на безопасност в Дом за стари хора „Лилия“ ние предприемаме допълнителни мерки за безопасността на домуващите при нас.

По график дезинфекцираме всекидневната, както и всички помещения, в които са настанени домуващите . Стандартната дезинфекция се извършва посредством сертифицирани препарати, а допълнително използваме и ултравиолетова бактерицидна /UV/ лампа., унищожаваща до 99,9% вируси и бактерии.

Лампата работи чрез UV светлина, генерира озон и ефективно унищожава вируси и бактерии чрез проникването през клетъчната мембрана на бактериите и унищожаване на техните ДНК и РНК. Ефективен инструмент за дезинфекция и унищожаване на коронавирус инфекция. Дезинфекцията се извършва чрез UV светлина и генерирания от лампата озон.

Лампата ефективно унищожава вируси и бактерии на повърхността на бюра, маски, умивалници, мобилни телефони, бельо, чаршафи, прибори за хранене, слушалки, очила, кърпи, кухненски печки и други предмети.

За всички нас от Дом за Възрастни Хора „Лилия„, здравето и безопасността на всеки един в дома е на първо място, защото семейството е най-важно, а ние сме едно голямо семейство!